Route one

S.A. Ambalaj-Bulboaca de câţiva ani activează în domeniul transportului de încărcături. Mai multe companii mari au încheiat deja cu noi contracte pe termen lung. La moment, transportul de mărfuri prin Moldova, reprezintă cel mai avantajos mod de a transporta încărcăturile. Puteţi să ne încredinţaţi cel mai dificil transport de mărfuri. Managerii noştri vor monitoriza procesul de transportare a mărfurilor, care necesită o atenţie deosebită (voluminoase, agabaritice).
În dependenţă de locaţie şi genul încărcăturii, efectuăm traficul cu diverse mijloace de transport. Optînd pentru compania noastră, optaţi pentru calitate, eficienţă, siguranţă şi profesionalism.
Managerii companiei noastre Vă vor ajuta în alegerea unui traseu perfect pentru trafic şi transportul potrivit. Depunem eforturi uriaşe pentru ca încărcătura Dumneavoastră să fie livrată la timp. La întrebările Dumneavoastră, referitor la trasee, Veţi primi răspunsuri neîntârziate de la noi, prin telefon, sau prin e-mail.
Dacă doriţi ca încărcătura Dumneavoastră să fie livrată la timp şi fără cheltuieli suplimentare, atunci aţi ales calea cea dreaptă. Bun venit în compania noastră!
TRANSPORTUL DE ÎNCĂRCĂTURI prin intermediul companiei S.A. Ambalaj-Bulboaca înseamnă:
1. Alegerea traseului optim de transportare.
2. Calcularea costului de transportare a încărcăturii, ţinând cont de doleanţele clientului, de dimensiuni, preţul şi caracterul mărfii.
3. Asigurarea integrităţii încărcăturii.
4. Punctualitate la nivel de trafic de mărfuri internaţional.

În activitatea sa, S.A. Ambalaj-Bulboaca respectă toate normele privind transportul de mărfuri.

Condiţiile de transportare se stipulează suplimentar, în baza unei înţelegeri verbale şi a cererii contract pentru o încărcătură concretă. Tarifele de transportare în orice direcţie sunt flexibile şi suficient de competitive.

Costul transportării încărcăturii gabaritice reflectă volumul mărfii transportate, volumul şi greutatea acesteia, echipamentul folosit: trailer sau remorcă carosată de tractare, precum şi măsurile aferente.

Costul de transportare cu autobasculante depinde de volumul şi greutatea încărcăturii transportate.

Costul pentru transportarea autoturismelor cu autotrailerul Tarifele pentru transportarea autoturismelor oscilează întotdeauna, în dependenţă de numărul de maşini.