Scurt istoric.

     Compania Group One a fost creata prin reorganizarea Societatii pe Actiuni “Ambalaj-Bulboaca”, proces inceput din anul 2006, cind pe linga genul de activitate de baza si anume “producerea ambalajului din lemn pentru fructe si legume”, a fost inceputa activitatea de prestare a serviciilor de transport a calatorilor in regim te taxi, pe teritoriul raionului Anenii Noi, bine organizata, bazata pe un dispecerat de preluare a comenzilor, o premiera pentru piata din tara (astfel de servicii existind doar in municipii). 

     Ulterior in anii 2007-2008, datorita cererii mari din partea clientilor ne-am marit raza de acoperire a serviciilor si in raioanele Straseni si Calarasi. In paralel cu activitatea de taxi au aparut si sau dezvoltat si servicii conexe, ca cele de intretinere si reparatie (service) si de inchiriere a autoturismelor (rent-a-car). In anul 2012 am diversificat activitatea prin prestarea serviciilor de transportare a produselor de cariera si balastiera cu camioane basculante.

      In anul 2015, ne-am implinit gindul prin implicarea in reparatia drumurilor cu imbracaminte asfaltica, pentru inceput la nivel local, activitate care a evoluat la moment la nivel de constructii, reabilitari si intretineri de drumuri pe intreg teritotiul tarii.