Autoservice aparut in cadrul firmei ca o necesitate de a deservi si de a verifica tehnic, inainte de iesirea la ruta a propriului parc rulant. Specialistii nostri au o experienta bogata atit teoretica cit si practica in deservirea autoturismelor produse de Concernul Renault. Piesele de schimb utilizate in procesul de reparatie sunt oferite de catre partenerii nostri S.R.L.”GBS” (Autodoctor), S.R.L.”Traian-Invest” (Benett Auto), S.R.L.”Pro-Car”.


Inainte de a te folosi de un aotuservice iti pui intrebarile.

Cum să alegi un autoservice bun?

La ce trebuie să fii atent cînd laşi maşina pe mîna mecanicilor?


Ghidul nostru te va ajuta să faci alegerea corectă:

 1. Autorizarea - asigură-te că servicsul este autorizat
 2. Tarifele - informează-te despre tarifele practicate înainte de a lăsa autoturismul şi nu ezitaţi să solicitaţi un deviz estimativ al interventiei .
 3. Nu uita în maşină obiecte personale-personalul nu raspunde de lucruri personale.
 4. Spală maşina înainte de a o duce la service- înainte de a duce maşina în service-ul auto, aceasta trebuie spălată atât pe exterior cât şi în interior. Acest lucru va uşura foarte mult munca mecanicului.

 5. Cere transparenţă totală-
  angajaţii serviceului auto trebuie să-ţi răspundă la toate întrebările, să-ţi dea soluţii şi sugestii dacă li se cere acest lucru, după terminarea reparaţiilor mecanicul auto care a lucrat la maşină trebuie să prezinte clientului piesele defecte sau uzate pe care le-a înlocuit şi să explice ce anume s-a defectat la ele.
 6. Cum se face plata?- dacă la intrarea maşinii în service te-ai inţeles asupra sumei, atunci aceasta trebuie plătită în condiţiile în care s-a discutat. Dacă există costuri suplimentare în timpul reparaţiei reprezentantul service-ului trebuie să discute cu clientul şă să-i explice foarte clar că este nevoie de o lucrare suplimentară. Clientul este cel care decide dacă defectul se repară acum sau mai târziu.

 7. Cere factura-
  service-ul auto este obligat să furnizeze clientului o factură, cu ea dovedeşti că ai fost client al service-ului auto respectiv. Înmânarea facturii de către reprezentanţii service-ului auto presupune că aceştia nu ţi-au făcut reparaţiile „la negru”.

Service-ul nostru DACIA se remarcă prin echipamentele şi utilajele folosite. Toate acestea sunt produse de companii consacrate în domeniu, oferind în permanenţă garanţia fiabilităţii şi performanţei.

Dotările tehnice existente permit efectuarea de reparaţii pentru autoturisme.

Reparaţiile se realizează utilizînd piese de schimb din stocul propriu asigurat de către furnizori din România, Italia.

Service-ul Vă stă la dispoziţie pentru toată gama de reparaţii mecanice şi electrice necesare automobilului dumneavoastră Dacia. Avînd în dotare toate echipamentele necesare, se pot efectua lucrări simple sau complexe începînd de la înlocuirea pieselor consumabile pînă la efectuarea reparaţiilor generale, la motor sau cutia de viteze.